Minőségbiztosítás

A "Cseszt Regélő" Nonprofit Kft. 2013-ban célul tűzte ki, hogy a vállalati tevékenységek folyamatos, magas színvonalú végzése érdekében minőségirányítási rendszert vezet be.

Felnőttképzési intézményként, munkaerő-piaci szolgáltatóként és projektmenedzsment szervezetként is egyaránt fontosnak tartja, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a szervezet munkájával, visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat.

Rövid és hosszú távú terveink között egyaránt szerepel a meglévő és leendő partnereink elégedettségének növelése, a mindenkori munkaerő-piaci igények szem előtt tartása, ügyfélszolgálatunkon az ügyfélbarát légkör kialakítása, valamint naprakész információs-, illetve szükség esetén hatékony panaszkezelési rendszer működtetése.

Több hónapos előkészítési és felkészítési munka után 2013 második félévében a "Cseszt Regélő" Térségfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. minőségirányítási menedzsment rendszert vezetett be és működtet, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak.

A rendszer működését sikeresen tanúsították 2013. november 30-án és az első felügyeleti audit is sikeresen megtörtént 2014. november 26-án.

A "Cseszt Regélő" Nonprofit Kft. minőségpolitikája:
MINŐSÉGPOLITIKA

A "Cseszt Regélő" Nonprofit Kft. minőségirányítási rendszerének tanúsítványa:
MSZ EN ISO 9001:2009 SZERINT TANÚSÍTOTT MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER TANÚSÍTVÁNYA (magyar)

MSZ EN ISO 9001:2009 SZERINT TANÚSÍTOTT MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER TANÚSÍTVÁNYA (angol)

A "Cseszt Regélő" Nonprofit Kft. munkaerő-piaci szolgáltatásainak referencia levele:
REFERENCIA LEVÉL MUNKAERŐPIACI SZOLGÁLTATÁSOKRA


Az oldal nyomtatása