Zöld iroda

A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön"

/David Attenborough/

A fenti idézetet sokszor halljuk, de a mindennapi életünkben ennek a szempontnak a figyelembe vételére, a tevékenységek e szerinti megvalósítására újra és újra figyelmeztetni kell magunkat.
A fenntarthatóság biztosítása azt kívánja tõlünk, hogy a jelen és jövõ generációk létfeltételeihez szükséges természeti és épített környezet minõségét, értékeit megõrizzük. Ettõl a rendszertõl az ember annyit és olyan körülmények között vehet el, hogy ne sértse saját létkielégítésének jövõbeli esélyeit.

Egy projekt megvalósítása, amelynek tevékenységei, eredményei számos emberhez eljutnak, különösen fontos, hogy a fenntarthatóság szempontjait is figyelembe vegyük, a megvalósítás ennek a szempontnak a figyelembe vételével történjen.
A „Foglalkoztatási együttmĂ»ködési megállapodás a Lenti Kistérségben” címĂ» program keretében szervezetünk a fenntartható fejlõdés érdekében célul tĂ»zte ki, hogy a fenntarthatóság szempontjait a tevékenységeinek megvalósítása és a beszerzései során is lehetõség szerint figyelembe veszi, a célcsoport és a beszállítók felé is rendszseresen közvetíti.

A "Cseszt Regélõ" Nonprofit Kft. fenntarthatósághoz kapcsolódó vállalásainak megfelelõen az alábbi környezeti információkat teszi közzé:

Környezeti információk 2010. I. negyedév

Környezeti információk 2010. II. negyedév

Környezeti információk 2010. III. negyedév

Környezeti információk 2010. IV negyedév

Környezeti információk 2011. I. negyedév

Környezeti információk 2011. II. negyedév

Környezeti információk 2011. III. negyedév


Az oldal nyomtatása