√Āll√°skeresŇĎk v√°llalkoz√≥v√° v√°l√°s√°t elŇĎseg√≠tŇĎ t√°mogat√°s

A Zala Megyei Korm√°nyhivatal p√°ly√°zatot hirdet √°ll√°skeresŇĎk v√°llalkoz√≥v√° v√°l√°s√°t elŇĎseg√≠tŇĎ t√°mogat√°s ig√©nybev√©tel√©re, legal√°bb 1 h√≥napja nyilv√°ntartott √°ll√°skeresŇĎk vagy rehabilit√°ci√≥s ell√°t√°sban r√©szes√ľlŇĎ szem√©lyek sz√°m√°ra.

A támogatás célja:
Legal√°bb egy h√≥napja nyilv√°ntartott √°ll√°skeresŇĎk vagy rehabilit√°ci√≥s ell√°t√°sban r√©szes√ľlŇĎ szem√©lyek v√°llalkoz√≥i k√©szs√©g√©nek, hajland√≥s√°g√°nak elŇĎmozd√≠t√°sa, saj√°t v√°llalkoz√°s, illetve v√°llalkoz√≥i tev√©kenys√©g beind√≠t√°s√°ra val√≥ √∂szt√∂nz√©se.

A támogatás mértéke:
Legfeljebb 3 millió forint adható:

Pályázaton részt vehet, aki

  1. a p√°ly√°zat beny√ļjt√°s√°t k√∂zvetlen√ľl megelŇĎzŇĎen a j√°r√°si hivatal √°ltal legal√°bb 1 h√≥napja folyamatosan √°ll√°skeresŇĎk√©nt nyilv√°ntartott, illetve rehabilit√°ci√≥s j√°rad√©kban/ell√°t√°sban r√©szes√ľl, √©s
  2. önmaga foglalkoztatását kizárólag

A támogatás keretében elszámolható költségek:

A t√°mogat√°s ny√ļjt√°s√°nak felt√©telei:
A támogatás igénybevételéhez a pályázónak saját forrással kell rendelkezni. A saját forrás mértéke a beruházás költségének legalább 20%-a. Saját forrásként kizárólag készpénz, számlapénz (kizárólag a pályázó nevére kiállított, 30 napnál nem régebbi bankszámlakivonat vagy banki igazolás) vagy bankbetét fogadható el, nem számolható el felvett hitel vagy egyéb állami támogatás.

A p√°ly√°zat beny√ļjt√°s√°nak hat√°rideje:
2015. j√ļlius 30. vagy a rendelkez√©sre √°ll√≥ forr√°s kimer√ľl√©s√©ig.

A pályázattal kapcsolatosan további információt kérhetnek:
Kalmárné Császár Gyöngyi
8900 Zalaegerszeg, Mártírok u. 42-44.
Telefon: 92/509-892,
E-mail: kalmargy@lab.hu

Forr√°s √©s bŇĎvebb inform√°ci√≥:
http://zala.munka.hu/engine.aspx?page=showcontent&content=zala_palyazatok_20150630_3
 


Az oldal nyomtat√°sa