"Cseszt Regélő" Térségfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

Székhely: 8973 Csesztreg, Petőfi S. u. 2.
Iroda: 8960 Lenti, Deák F. u. 4.
Telefon-fax: (06 92) 551 874
E-mail: info@lentiterseg.hu
Aktuális hirdetés,
információ

banner felület
Feliratkozás hírlevélre
Név:

Lakcím:

Email:

Bizt. kód:

Írja be a kódot:
Mûhelybeszélgetés Csesztregen 2010.05.17 11:17

Az egy hete elindított mûhelybeszélgetés sorozat következõ helyszíne Csesztreg lesz, amely település foglalkoztatási szempontból talán a legkedvezõbb helyzetben van a térségben, hiszen a településen több munkahely van, mint amennyi a munkaképes korú lakosság száma.
A tíz települést magába foglaló mikro-térségben a programra várunk minden önkormányzat, vállalkozás és civil szervezet képviselõjét.

Mûhelybeszélgetés sorozat a Lenti Kistérségben 2010.05.03 18:45

A lenti foglalkoztatási paktum és együttmûködés létrehozását segítõ program mûhelybeszélgetés sorozata indul a héten a Lenti Kistérségben. A több mikro-térségi helyszínen megtartandó program célja, hogy a térségi foglalkoztatási stratégiát megalapozó helyzetfeltárást elõkészítse, minél több érdekelt szervezetet tájékoztasson a programról és az elérendõ célokról.

Foglalkoztatási portál indul 2010.04.07 12:49

A "Foglalkoztatási együttmûködési megállapodás a Lenti Kistérségben" címû program keretében a jövõ héten kerül sor a projekt önálló, a kistérség önkormányzatait, vállalkozásait, munkaerõ-piaci helyzetét bemutató dinamikus internetes portáljának aktiválására, nyilvánossá tételére.
A lentiterseg.hu címen elérhetõ oldal legfontosabb célja, hogy a Lenti Kistérség foglalkoztatásban érintett szervezeti egy helyen érhessenek el minden olyan információt, amely segítik munkájukat, a foglalkoztatást segítõ engedmények igénybevételét.
 

Program Lenti Kistérség foglalkoztatásának segítése érdekében 2010.03.23 08:30

A "Cseszt Regélõ" Nonprofit Kft. ez év elején indította útjára "Foglalkoztatási együttmûködési megállapodás a Lenti Kistérségben" címû  programját, amelynek célja, hogy a térség foglalkoztatási szintjének növelésének érdekében valamennyi érdekelt szféra bevonásával olyan együttmûködést alakítson ki, ami térségi szinten segíti a foglalkoztatókat és a foglalkoztatottakat is. A 2011. augusztus végéig tartó program keretében fenti célt az együttmûködõ szervezetekkel és célcsoportokkal való folyamatos kommunikációval, mûhely-beszélgetésekkel, közösen megvalósított helyzetelemzéssel és erre alapuló stratégia készítéssel tervezi megvalósítani. Az álláskeresõket és a foglalkoztatottak számát növelni kívánó vállalkozásokat emellett két állásbörze megrendezésével segíti a program.

Oldal: 23 / 23 << « 20 21 22 23
A projekt az Európai Unió Támogatásával, az Európai Szociális Alap
társfinanszírozásával valósul meg.
TÁMOP-1.4.4-08/1-2009-0013
© 2010 Minden jog fenntartva ! · Cseszt Regélő Nonprofit Kft.